اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟

آغاز محدودیت‌های کرونایی در البرز

محدودیت‌های کرونایی از امروز به مدت یک هفته در البرز اعمال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 01
کد خبر: ۶۱۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محدودیت‌های کرونایی از امروز به مدت یک هفته در البرز اعمال می‌شود. سخنگوی ستاد مقابله با کرونای البرز  درباره جزئیات محدودیت های کرونایی البرز توضیح داد.

 

نورمحمد فردی، سخنگوی ستاد مقابله با کرونای البرز با بیان این که به منظور کنترل موج سوم کرونا، محدودیت های کرونایی از امروز پنجشنبه، دهم مهرماه ۹۹ به مدت یک هفته در البرز اعمال می شود گفت: این محدودیتها شامل فعالیت مدارس شبانه روزی، آموزشگاه های فنی و حرفه ای، آموزشگاه های زبان، کتابخانه ها، دانشگاه ها، استخرهای سرپوشیده، سینماها، سالن های تئاتر، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه های زنانه و سالن های زیبایی، باشگاه های ورزشی و بدنسازی ها و مراکز تفریحی آبی است.وی افزود: در این مدت برپایی نماز جمعه و برگزاری هرگونه مراسم و اجتماع مذهبی، فرهنگی و... نیز ممنوع است.فردی با بیان این که این محدودیت ها به پیشنهاد ستاد مقابله با کرونای البرز به تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا رسیده است، گفت: دستگاه های نظارتی موظف به نظارت بر اجرای این محدودیت ها هستند و باید با هرگونه تخطی به صورت قانونی برخورد کنند./ بهارنیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار